Cloud


img

Cluburi copii Chiajna

TuMi School
Grădinița unde educația antreprenorială se împletește cu distracția și voia bună

TuMi School grădiniță privată, creșă, afterschool și cluburi copii

TuMi School, cel mai nou club pentru copii, pune bazele educatiei antreprenoriale.Scopul nostru este sa le oferim copiilor pregatire timpurie in diferite domenii la care ar avea acces doar in invatamantul univeritar: business, juridic, cominicare, media … Obiectivul nostru este acela de a le dezvolta copiilor un set de abilități și aptitudini antreprenoriale care le vor fi utile pe tot parcursul vieții, cum ar fi creativitatea, spiritul de inițiativă, creșterea încrederii în sine, curajul de a prezenta propriile idei de afaceri, abilitatea de a lucra atât individual, cât și în echipă, de a vorbi in public, identificarea unui sistem de valori, precum și antrenarea capacității de a gestiona un eșec.

citește

Suntem dedicați îngrijirii și educației

Programele noastre educaționale

Suntem o comunitate caldă și iubitoare de a educa preșcolarii, suntem profesori și părinți deopotrivă, care inspiră imaginație, creativitate și joacă pentru fiecare copil. Oferim o atmosferă caldă și primitoare, potrivită dezvoltării armonioase a micilor exploratori, atmosferă ce încurajează interacțiunea socială și îmbogățește conștientizarea lumii naturale și culturale.
Promovăm un mediu înrădăcinat în respect și compasiune, ne propunem să hrănim spiritul fiecărui copil și să oferim un spațiu protector unde acesta să crească.

img Energie. Entuziasm. Mişcare. Acestea sunt calitățile care definesc un copil mic și sunt folosite în acest program pentru a stimula experiențe pozitive de învățare.

Înscriere: 10

Raportul personalului: 1 la 5

book a tour

Grupa Baby 1,8-3Ani

img

Energie. Entuziasm. Mişcare. Acestea sunt calitățile care definesc un copil mic și sunt folosite în acest program pentru a stimula experiențe pozitive de învățare.

Înscriere: 10

Raportul personalului: 1 la 5

book a tour

Grupa Mică 3-4Ani

img

Elevii vor primi educație tradițională în știință, inginerie, arte și matematică și vor fi urmăriți din punct de vedere academic și social prin evaluări continue.

Înscriere: 12

Raportul personalului: 1 la 5

book a tour

Grupa Mijlocie 4-5Ani

img

Acest program vă pregătește copilul cu lecții despre formarea și menținerea unei atitudini pozitive față de învățarea independentă și stăpânirea abilităților motorii brute și fine.

Locuri libere: 12

Raportul personalului: 1 la 10

book a tour

Grupa Mare 5-6AniOfertă educațională diversificată

TuMi School

Curricula noastă exclusivă se bazează pe
învățarea centrată pe copil, astfel fiecare profesor crează experiențe de învățare potrivite fiecărei grupe si fiecărui preșcolar.

citeste

Ecologist de micDans și mișcareArtăExtracuricularOutdoorMatematicăEducarea limbajului

Curriculum
invățământ preșcolar

Ecologist de mic

Grupurile pentru copii mici și preșcolari au o grădină în spațiul lor exterior. În fiecare primăvară, copiii și profesorii contribuie și creează grădini frumoase și educative pentru containere/paturi înălțate.

Dans și mișcare

Copiii trebuie să-și dezvolte abilitățile motorii mari și mici și rezistența cardiovasculară. Activitatea fizică extinsă este, de asemenea, necesară pentru a aborda o problemă în creștere a obezității la copiii americani.

Artă

Copiilor le va plăcea să proiecteze și să creeze păpuși și colaje, să construiască instrumente muzicale și buchete de flori și să picteze, să lipească și să lucreze după pofta inimii lor!

Extracuricular

Excursiile reprezintă o parte vitală a educației timpurii a unui copil. Ele expun copilul la o serie de experiențe diferite și îi permit să dobândească un sentiment al lumii în care se află.

Outdoor

Copiii noștri beneficiază de o varietate de spații de joacă în aer liber. Pe lângă locul nostru de joacă, ei experimentează minunile naturale ale pădurii, câmpul mare, grădinile noastre înălțate și plimbările în natură.

Matematică

Un curriculum de matematică preșcolară ar trebui predat folosind lecții preșcolare, inclusiv activități interactive, jocuri de învățare, fișe de lucru imprimabile, evaluări și întăriri.

Educarea limbajului

Un program sistematic și integrat de alfabetizare promovează dezvoltarea limbajului copiilor preșcolari. Programul folosește instrucțiuni sistematice, directe, construite în jurul unei serii de cărți săptămânale în sala de clasă.

Cloud

Creăm un mediu încurajator pentru fiecare copil

La grădinița TuMi School copiii sunt expuși unor experiențe de joc și de învățare care sa le stimuleze creativitatea și curiozitatea. Experientele sunt gândite personalizat pentru fiecare copil astfel încât aceștia sa-și descopere identitatea să-și dezvolte o imagine pozitivă față de sine și să devină independent și responsabil.vizualizează

Grădiniţă Chiajna – Cluburi copii Chiajna

De ce să alegeți TuMi School

 1. Educatie antreprenorială

  TuMi School promoveaza educația antreprenorială încă de la cele mai fragede vârste. Copiii dobandesc competențe specifice care îi vor ajuta pe tot parcursul vieții. Cooperare, incredere în sine, încredere în ideile proprii, punerea în aplicare a unei mici afaceri. Programul de antreprenoriat este realizat de cei mai buni specialiști în domeniu.

 2. Activități în limba engleză zilnic

  Gradinița TuMi School urmărește în organizarea activităților curriculumul național îmbogățit cu teme din curriculumul britanic Early Years Fundation Stage(EYFS). Activitățile se desfășoară în limba romană, iar în fiecare zi sunt susținute și activități în limba engleza, corelate cu temele săptămanale.

 3. Activități out-door

  La Tumi School activitatile sunt concepute personalizat pentru nevoile și dorințele fiecărui copil, jocurile sunt organizate în mare măsura în aer liber, în curtea generoasa a complexului și în pădurea din localitate, copiii avand posibilitatea să experimenteze și să se joace împreună cu preșcolari de aceeași vârstă, dar si alături de profosorii lor.

 4. Spațiu exterior generos

  Spațiu exterior este generos și amenajat cu jocuri și jucării adaptate fiecărei vârste. De asemenea copiii se pot juca la diferite sectoare amenajate pentru activități didactice, cum ar fi: mud kitchen, sensory box, sand and water

 5. Profesori calificați și răbdători

  Profesorii gradiniței TuMi School sunt aleși pe criteriul performanței, al pregătirii profesionale, dar și pentru dragostea și afecțiunea pe care le-o ofera copiilor.

 6. Meniu personalizat

  Mâncarea este pregătită zilnic în bucătăria proprie, folosind produse bio de cea mai bună calitate. Meniul poate fi personalizat și ține cont de toate recomandările nutriționiștilor. Punem accent pe hrana sănătoasă, de aceea îi încurajăm pe copii să mănânce fructe și legume crude în fiecare zi.


Copiii au nevoie de alimente sănătoase

La TuMi School folosim produse bio pentru prepararea meselor

Deținem bucătărie proprie, mesele sunt preparate zilnic, meniul este variat si personalizat respectând recomandările nutriționistilor si medicilor pediatri.
Incurajam copii sa manance legume si fructe in fiecare zi

Fruits

Vegetables

Grains
Vrei să afli mai multe despre noi?

Informații despre TuMi School

img

Acest concept educațional TUMI SCHOOL s-a nascut din dorința a două mame, profesor pentru învățământul prescolar si avocat, de a oferi educatie de calitate axata pe interesele si nevoilor atat a propiilor copii, cat și a copiilor din comunitate.
Am inteles nevoia de a educa altfel, de a oferi posibilitatea de invatare prin explorare, de invatare prin joc, de invatare in ritm propriu si in functie de disponibilitatea fiecarui copil.
Ne mandrim cu faptul ca putem oferi copiilor un mediu sigur, fericit in care sa si dezvolte abilitatile si creativitatea, un mediu in care educatia se impleteste cu distractia si voia buna.
Gradinita noastra este situata in centrul localitatii Chiajna. Dispunem de un spatiu generos, luminos, cu sali mobilate conform standardelor ministerului educatiei. Resursele umane si materiale sunt atuurile noastre in a oferi cea mai buna educatie pentru copiii dumneavoastra.
Echipa noastra de profesori pentru invatamantul prescolar este formata din profesionisti, oameni dedicati lucrului cu prescolarii care vor ghida copiii prin cele mai interactive si distractive activitati in fiecare zi.
Copiii nostri sunt incurajati sa comunice liber, sa exploreze mediul inconjurator si sa participe activ la jocurile si activitatile propuse zilnic. Prescolarii gradinitei noastre sunt antrenati sa si exprime ideile si sentimentele si sunt capabili sa isi construiasca propriul sistem de invatare. In procesul de invatare profesorii si familiile copiilor sunt parteneri care sprijina si feciliteaza explorarea si invatarea prin joc a celor mici.

 1. Imaginea copilului

  Profesorii pot modela și construi pe baza acestor cunoștințe descoperind ceea ce copiii știu deja prin observație, conversație unu-la-unu, clarificări și invitație de a explora lumea din jurul lor.

 2. Atitudine positivă

  Loviturile sau alte metode de pedeapsă corporală nu trebuie niciodată folosite ca mijloace de disciplinare a elevilor. Această politică fără bătaie se extinde la părinții cu proprii copii în timpul școlii sau la evenimentele sponsorizate de școală.

 3. Mediul este important

  Ne place să lucrăm și să ne jucăm într-un cadru atractiv, astfel încât clădirile noastre sunt curate, relativ ordonate și plăcute ochiului. Mediile în aer liber sunt mari, au grădini colorate și interesante și o varietate de activități.

img

Mediu pozitiv și sigur – Ne angajăm să oferim o atmosferă înălțătoare și pozitivă pentru copiii și personalul nostru; o experiență de învățare distractivă într-un mediu sigur și iubitor.

 • Excelență – Ne angajăm să atingem cele mai mari niveluri de excelență în îngrijirea copiilor, în educație și în tot ceea ce facem; fiind foarte profesionisti, inovatori, creativi și eficient.
 • Respect – Ne angajăm să construim relații puternice și sănătoase unii cu alții alături de copiii noștrii și familiile acestora.
 • Integritate – Ne angajăm să ne îndeplinim misiunea.

Ne concentrăm pe recrutarea și păstrarea profesorilor de calitate și oferim o remunerație competitivă, o bună disciplină a elevilor și clase relativ mici.

Lindsay

Infant Classroom

Nu s-a săturat niciodată de momentele „ah-ha” și de mândria care se umflă într-un micuț care învață să facă ceva pentru prima dată.

avatar
Kate

Infant Classroom

Nu s-a săturat niciodată de momentele „ah-ha” și de mândria care se umflă într-un micuț care învață să facă ceva pentru prima dată.

avatar
Maria

Lead Teacher

Maria has a Masters degree in Early Childhood Education, a Montessori certification for children ages 3-6.

avatar
Maria

Lead Teacher

Maria are o diplomă de master în educație timpurie, o certificare Montessori pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

avatar Dacă aveți feedback sau cuvinte de laudă pe care doriți să le împărtășiți, vă rugăm să trimiteți recenzia dvs. în partea de jos a acestei pagini.

 • img

  Constance Robinson

  “My daughter has attended 3 preschools all which were good but ChildIt excelled them all. Her teacher Maria is excellent my daughter thrives well and continues to learn more every day”.

 • img

  Jeffrey Sweeney

  “During the art chapter in ChildIt my son has been so engaged and excited. He comes home and teaches our family the artists’ names and speaks about what kind of techniques each artist used. It’s been a joy and a learning experience for all of us”.

 • img

  Chris Rutherford

  “During the art chapter in ChildIt my son has been so engaged and excited. He comes home and teaches our family the artists’ names and speaks about what kind of techniques each artist used. It’s been a joy and a learning experience for all of us”.

view more

Verificați feedul nostru Instagram

#TuMiSchool Galerie Foto

Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img


Ce mai e nou

Ultimele noutăți

Img

by
Admin

0 comment

The Preschool Money

Let us know what you think of today’s newsletter and what you’d like to …


Img

by
Admin

0 comment

Dual-Language Learners

The number of dual language learners in early childhood classrooms is …


Img

by
Admin

0 comment

Dual-Language Learners

Let us know what you think of today’s newsletter and what you’d like to …


Img

by
Admin

0 comment

The Preschool Money

Let us know what you think of today’s newsletter and what you’d like to …